Jag kommer från en musikintresserad familj vilket gjorde att jag redan som liten intresserade mig för musiken. I takt med åren har jag odlat detta intresse då jag ingått i olika bandkonstellationer, spelat själv som rocktrubadur, arbetat som musikpedagog för barn och unga samt spelat tillsammans med min pappa för pensionärer.

År 1990 ville jag satsa lite mer på musiken som professionell verksamhet vilket gjorde att jag blev Rocktrubadur. Sedan dess har jag gjort drygt 120 jobb/år, vilket vid det här laget resulterat i mer än 3.000 jobb.

Som Rocktrubadur underhåller jag vid olika arrangemang, på krogar, restauranger, företagsgig, event och privata tillställningar etc.

För det mesta använder jag bakgrundsmusik som jag spelar till, men jag gör även akustiska spelningar med bara gitarr och sång. Ett annat populärt inslag är “live musik-Quiz”, en underhållande och trevlig uppstart på en kväll.

Jag spelar i ett antal band, så som tex. Brödera Hallberg (Boston Tea Party med Fredrik & Filip), sommarens höjdpunkt när “Brödera´” spelar på den årliga folkfesten Fallens dagar i Trollhättan.

Se även TA Produktion för hemsidor.